Planten

Binnenplanten

Bij ons vindt u een groot assortiment kamerplanten. Het hele jaar door hebben wij ook seizoensgebonden bloeiende planten. In combinatie met de juiste pot en plant kunt u een bepaalde sfeer creëren. Wij zijn altijd bereid u te adviseren om een juiste keuze te maken.

Buitenplanten

Tegenwoordig wordt de tuin bij de huiskamer betrokken en proberen we het hele jaar door te genieten van onze tuin. Wij verkopen dan ook het hele jaar door diverse groene en bloeiende planten om u tuin en/of terras in elk seizoen een gezellige uitstraling te geven.

Bloemen

Diverse boeketten staan altijd voor u klaar, maar wij zijn ook altijd bereid om voor u een boeket samen te stellen.Voor mensen die thuis een arrangement willen maken, verkopen wij veel bloemen en bladsoorten per stuk.

Bruidswerk

Uw trouwdag is een hele bijzondere dag. Wij nemen dan ook graag de tijd om samen met u een passend bruidsboeket uit te zoeken. Wij verzorgen tevens:

– Kerkversiering
– Autoversiering
– Tafelversiering
– Versiering voor de feestlocatie
– Corsages
– Bloemversiering voor bruidsmeisje en/of bruidsjonker

Accessoires

Binnen

– Landelijk
– Modern
– Klassiek
– Trendy

Buiten

– Tuin, balkon en terras potten
– Tuin, balkon en terras accessoires
– Tuinbeelden

Rouwwerk

Wij willen graag voor u de tijd nemen om uw persoonlijke wensen te bespreken voor een bijzonder rouwarrangement.
Bij ons worden de rouwlinten zelf gedrukt, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Wij kunnen al uw rouwwerk in de regio bezorgen.