Cursus

Lieve cursisten,

Wat een jaar hebben we achter de rug! Door het corona virus hebben ook wij, de Westland Florada, gedeeltelijk onze deuren moeten sluiten. Gelukkig kan de winkel weer open maar de laatste bloemschik cursus is alweer meer dan een jaar geleden. Het paas bloemstuk van 2020 hebben we nog online gedaan, maar sindsdien was daar steeds de twijfel… gaan we weer beginnen met de cursussen of niet?

Het afgelopen jaar hebben we jullie erg gemist! Maar we hebben ook erg kunnen genieten van de vrijheid en rust in de avonden thuis. Ook wij worden een jaartje ouder, dus dat speelt zeker mee.

Daarnaast werd de uitdaging om voor een leuke prijs een mooi bloemstuk te verzinnen steeds groter. De inkoopprijzen stijgen en de materialen worden duurder. Om iedere maand een gaaf stuk voor jullie te creëren wordt steeds lastiger, waardoor de voorbereiding steeds meer energie, tijd en geld kost.

Dit alles bij elkaar heeft ons doen besluiten om te stoppen met de maandelijkse cursussen. Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing gemaakt, want wat gaan we jullie missen!

Wij willen jullie bedanken voor alle trouwe en gezellige jaren en hopen jullie allemaal nog eens in de winkel te zien.

Nogmaals ontzettend bedankt!

Liefs,
Petra & Anita